TREATMENTS

BROW TREATMENT

17848697587715381.jpg

De Brow Treatment is een behandeling waarbij de wenkbrauwen geverfd en gewaxt worden in de gewenste kleur en vorm. De verf blijft tot wel 6 weken op de haartjes zitten. Door het waxen wordt er een strakke wenkbrauw gecreëerd.

Na het waxen worden er nog enkele haartjes met de pincet verwijderd en worden de wenkbrauwen bijgeknipt. 

LASH VOLUME LIFT

17874026587804522.jpg

De Lash Volume Lift zorgt ervoor dat de wimpers met een mooie krul gelift worden.

Dit door middel van een siliconen pad en 3 soorten lotions. Hierdoor wordt er een open blik gecreëerd en kun je zelfs zonder mascara de deur uit! De behandeling is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers en het resultaat blijft tot 9 weken zichtbaar!

HENNA BROWS

18071918521208838_edited.jpg

De Henna Brows is een behandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van Henna verf. Deze verf blijft 5-10 dagen op de huid en tot wel 6 weken op de haartjes zitten. Hierdoor is het bijtekenen van de wenkbrauwen niet meer nodig! Door het waxen wordt er een strakke wenkbrauw gecreëerd. Na het waxen worden er nog enkele haartjes met de pincet verwijderd en worden de wenkbrauwen bijgeknipt. 

BROW LAMINATION

De Brow Lamination is een behandeling waarbij de wenkbrauwhaartjes omhoog worden gezet waardoor er een vollere wenkbrauw wordt gecreëerd. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 3 soorten lotions en kun je ervoor kiezen om je wenkbrauwen te laten verven en/of waxen. Het resultaat blijft tot 6 weken zichtbaar!