top of page

Skin

Brows by Hymke biedt verschillende behandelingen aan op het gebied van huidverbetering. In de salon werken we met het Australische merk Alpha-H. De producten van Alpha-H zijn gericht op huidverbetering en bevatten hoge concentraties aan effectieve werkstoffen. 

Kruiden Peeling

De Kruiden Peeling bevat een mix van kruiden, zeewier, zeespons en algen die de huid gaat aanzetten tot regeneratie. Hierdoor gaat de huid zich van binnenuit herstellen. Verschillende huidproblemen kunnen hiermee verminderd of opgelost worden, maar hij is ook perfect bij een gezonde huid voor een echte boost en glow!

Fruitzuur Peeling

De Fruitzuur Peeling bestaat uit verschillende zuren zoals melkzuur, amandelzuur, salicylzuur of glycolzuur. Deze zuren hebben allemaal verschillende werkingen en zal per huidtype en huidprobleem afgestemd worden. Door de lage pH waarde en de hoge percentages aan effectieve zuren zal de peeling diep de huid in gaan. Hij geeft de huid een mooie glow en zal de huidstructuur en huidproblemen verbeteren. 

Skin Gym

De Skin Gym, ook wel bindweefselmassage genoemd, is een echte work-out voor je huid! Door de intensieve massage wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd en de aanmaak van collageen en elastine verhoogd. Skin Gym is gericht op het verstevigen van een verslapte huid, maar is ook zeker aan te raden als preventieve behandeling. Het zorgt ervoor dat de huid van binnenuit gezond wordt en daarnaast werkt het als een boost op het hydratatie level in de huid. 

bottom of page