top of page

 

BROWS

Brow Treatment

verven, waxen, epileren & bijknippen

Tijdens de Brow Treatment worden de wenkbrauwen in vorm gebracht en geverfd met gewone verf. De verf blijft gemiddeld zo'n 4 weken in de haartjes zichtbaar.

 

Deze behandeling is geschikt als je weinig tot geen (brow) make-up draagt en/of je weinig tot geen ervaring hebt met het verven/shapen van je wenkbrauwen. 

Vervolgafspraak: na 4 tot 6 weken.

Hybrid Brows

brow mapping, hybrid dye, waxen, epileren & bijknippen

Tijdens de Hybrid Brows worden de wenkbrauwen in vorm gebracht en geverfd met hybrid verf. De verf blijft gemiddeld 7 dagen op de huid en 6 weken in de haartjes zichtbaar. 

Deze behandeling is geschikt als je dagelijks je wenkbrauwen bijtekent of je graag wilt dat je wenkbrauwen wat meer aanwezig zijn. Twijfel je tussen Hybrid of Henna Brows? Geef dit tijdens het maken van de afspraak even aan, dan wordt er tijdens de behandeling gekeken naar wat het beste bij je past.

Vervolgafspraak: na 4 tot 6 weken. 

Henna Brows

brow mapping, henna tint, waxen, epileren & bijknippen

Tijdens de Henna Brows worden de wenkbrauwen in vorm gebracht en geverfd met henna verf. De verf blijft gemiddeld 5 tot 14 dagen op de huid en 4 weken in de haartjes zichtbaar. 

Deze behandeling is geschikt als je dagelijks je wenkbrauwen bijtekent of je graag wilt dat je wenkbrauwen wat meer aanwezig zijn. Twijfel je tussen Henna of Hybrid Brows? Geef dit tijdens het maken van de afspraak even aan, dan wordt er tijdens de behandeling gekeken naar wat het beste bij je past

Vervolgafspraak: na 4 tot 6 weken. 

Brow Shape

waxen, epileren & bijknippen

Tijdens de Brow Shape worden de wenkbrauwen weer in vorm gebracht. Er wordt tijdens deze behandeling niet geverfd. 

Vervolgafspraak: na 4 tot 6 weken. 

Brow Lamination

Tijdens de Brow Lamination worden de haartjes behandeld met speciale producten die ervoor zorgen dat de wenkbrauw haartjes in een andere positie kunnen staan. Het effect is dat de wenkbrauwen wat voller lijken en je ze wat meer omhoog kunt borstelen. 

Tijdens deze behandeling kun je ervoor kiezen om ze ook te laten shapen en/of verven (met gewone of hybrid verf).

Vervolgafspraak: na 8 weken.

Je kunt ervoor kiezen om tussendoor een verf en/of shape behandeling te boeken. 

bottom of page