top of page

Frequently Asked Question

Mag ik na de Lash Volume Lift behandeling meteen zwemmen?

Nee, na de behandeling mogen de wimpers 24 uur lang niet nat/vochtig worden. Dit geldt ook voor de Brow Lamination en Henna Brows. 

Na deze 24 uur kun je weer alles met je wimpers/wenkbrauwen doen, maar pas op met olie producten. Hierdoor kan het effect van de Lash Volume Lift of Henna Brows afnemen. 

Mag ik gelijk na een wax behandeling onder de zonnebank?

Mijn advies is om 24 uur voor èn na de behandeling niet onder de zonnebank te gaan. 

Wat is het verschil tussen de Brow Treatment en Henna Brows?

Bij de Brow Treatment wordt er geverfd met 'normale' verf, deze blijft tot 6 weken op de haartjes zitten. Bij de Henna Brows wordt er geverfd met henna verf, deze blijft 5-10 dagen op de huid en tot 6 weken op de haartjes zitten. Hierdoor krijg je dus een bijgetekend effect en hoef je niet meer bij te tekenen. 

Mag ik tijdens de zwangerschap een Lash Volume Lift of Brow Lamination behandeling ondergaan?

In principe mag dit wel, maar ik zou het niet aanraden. Door de hormonen kan het zijn dat de behandeling minder goed pakt en mocht er een allergische reactie optreden kan hier geen medicatie voor worden ingenomen. 

Ik heb een allergie voor haarverf, kan ik dan mijn wenkbrauwen laten verven?

Wanneer je allergisch bent voor het stofje PPD kan je helaas niet je wimpers of wenkbrauwen laten verven. Dit stofje zit namelijk in alle soorten verf. 

Bang voor een allergie? Het is altijd mogelijk om minimaal 48 uur voor de geplande afspraak een Patch Test uit te voeren. Wanneer er binnen 48 uur geen reactie komt optreden, kan de behandeling worden uitgevoerd. 

bottom of page